CAFETARIA NEERTJE

Recentebeoordeling


3 sterren uit 2584 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Cafetaria Neertje. Meer weten? Ontdek meer

27 jan 2023 om 0:16 Is niet heel geweldig ook niet heel goed
22 jan 2023 om 21:18 Lang moeten wachten, helaas Aangegeven niet aan te bellen ivm slapende baby, maar helaas aangebeld.
22 jan 2023 om 20:06 Het eteb heeft 2 uur geduurt en was ook echt niet lekker. Nooit meer hier bestellen. Ze vinden dat de klant maar geduld moet hebben la hun het druk hebben.
17 jan 2023 om 19:57 Normaal is alles goed, maar de bezorger.............dit is de tweede keer dat het met hem fout gaat. Geen wisselgeld, als je met de bestelling aan de tafel zit dan gaat de bel en daar staat de bezorger weer. “Kan ik het bonnetje hebben”, pffff.......
11 jan 2023 om 19:54 Ik had een deel niet juist ontvangen. Dit is binnen no time echt goed en lief hersteld. Super tof. De bestellingbis gelukkig mooi op tijd. Als ik op woensdag bestel is het fijn dat de bestelling op tijd is, ivm belangrijke omstandigheden. Dit wordt
8 jan 2023 om 19:37 Geen opmerkingen op tijd gebeld Op tijd afgehaald Eten was goed warm en lekker
5 jan 2023 om 21:32 Normaal altijd positief deze keer was het koud en duurde 2uur
4 jan 2023 om 21:17 Heerlijk eten. En nog loei heet bij afleveren. Aanrader! We eten al jaren met veel plezier van ze. Feestdagen of eerste dag van de vakantie ofzo is de bezorging wel veel langer, logisch
2 jan 2023 om 7:01 kapsalon groot besteld en deze was niet helemaal gevuld d En koud
1 jan 2023 om 21:16 2x oprij kapsalon groot besteld en deze was niet helemaal gevuld. Tip: bestel een kleineren maat
28 dec 2022 om 18:18 Duurde 2 uur en friet was koud en slap
27 dec 2022 om 21:53 Friet was slap en koud. En bestel een kip schotel met champignonsaus voor 14 euro en dan krijg je ook alleen kip en champignonsaus geen friet of iets erbij.. erg jammer