CAFETARIA NEERTJE

CAFETARIA NEERTJE Cafetaria - Pizzeria

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 2498 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Cafetaria Neertje. Meer weten? Ontdek meer

10 aug 2022 om 9:37 Kapsalons waren koud, en teveel knoflook,friet keek er wit van
8 aug 2022 om 14:07 Lange bezorgtijd, eten niet warm, slappe frietjes daardoor. Jammer het zag er goed uit.
7 aug 2022 om 21:04 Koude kapsalon, koude pizza, kaas smaakt raar… bezorging duurde 2 uur. Komt geen volgende keer meer
7 aug 2022 om 16:40 Krijg het verkeerde product en de bezorger zegt vervolgens dat hij er niks aan kan doen, maar een bezorger moet voor hij gaat rijden zn bestelling controleren.
6 aug 2022 om 21:03 Alles Vet! Te veel saus en vette kaas. Niet mijn smaak..
5 aug 2022 om 9:23 Ze zeggen 40 min maar komt wel meer dan 40 min. kapsalon besteld maar zit geen vlees in erin, aleen sla, een beetje vlees. ik heb 9.50 betaald.
4 aug 2022 om 22:18 Duurt erg lang en 15 minuten te laat
4 aug 2022 om 19:16 Verkeerd geleverd na telefoontje wel het goede gekregen maar mijn gezin had al gegeten.
31 jul 2022 om 19:46 Normaal gesproken zijn we altijd heel tevreden over de bezorging .Nu hebben we echter 2 uur moeten wachten. En ook dat kan gebeuren maar dan vind ik een excuus en reden waarom wel zo netjes, maar dat kregen we niet.
30 jul 2022 om 19:04 Had smiddags al besteld voor 17:00, eten was goed, genoeg en lekker maar wel 20 minuten te vroeg. Liever als te laat maar dit was ook niet optimaal.
27 jul 2022 om 22:39 Bezorging was vlot en de pizza's waren lekker. Aanrader: 4 formaggi :-)
24 jul 2022 om 23:44 Snelle bezorging, eten prima